Beste vertegenwoordiger van vereniging, instantie of organisatie uit Leuth en directe omgeving,

Namens de Dorpsagenda Leuth wordt u uitgenodigd voor de tweede bijeenkomst van verenigingen, instanties en organisaties uit Leuth en directe omgeving.

Vrijdag 15 november 2019
Van 19:30-21:00 uur
Kulturhus Leuth.

Waarom doen we dit?

Voor de zomer op woensdag 17 april 2019 zijn een groot aantal verenigingen, instanties en organisaties bij elkaar gekomen in gebouw Vriendenkring. Geconstateerd is dat we allemaal tegen soortgelijke problemen aanlopen. Denk aan het werven van bestuursleden en vrijwilligers, teruglopende ledenaantallen, toenemende kosten, beheer en onderhoud, sponsoren zoeken in dezelfde vijver, noem maar op. Het uitgangspunt van dit initiatief luidt dan ook: “we helpen elkaar daar waar mogelijk! Tijdens dit overleg is afgesproken om twee maal per jaar bij elkaar te komen, zodat we de krachten kunnen bundelen. Dit zou dan gebeuren in november (vlak voor het nieuwe kalenderjaar) en in juni (vlak voor de zomerstop).

Doe mee! Hoe?

Kom met minimaal 1 vertegenwoordiger namens jouw vereniging, instantie of organisatie. Met meer mag natuurlijk ook!

Als je komt, neem dan de volgende punten mee:

  1. De jaarplanning van activiteiten voor het jaar 2020 vanuit uw vereniging, instantie of organisatie.
  2. Een inventarisatie van beschikbare ruimtes, materialen en inventaris die (mogelijk) ook door andere verenigingen, instanties en organisaties gebruikt kunnen worden (en onder welke voorwaarden) bij activiteiten.
  3. De top-3 problemen/uitdagingen waar u momenteel als verenigingen, instanties en organisaties tegenaan loopt.

Tijdens de bijeenkomst zullen we deze kennis met elkaar delen en kijken hoe we bepaalde problemen gezamenlijk kunnen aanpakken.

Dorpsagenda website; vóór en door Leuthenaren

Bij de bijeenkomst nemen we ook graag de aandacht voor de website www.laatleuthleven.nl
De bedoeling is dat zoveel mogelijk verenigingen, instanties of organisaties uit Leuth en directe omgeving te vinden zijn via de website van de dorpsagenda. Eén centraal punt met alle informatie uit Leuth erop, superhandig. Daarom horen wij graag jullie wensen, zodat we de website verder kunnen ontwikkelen. Met de website laatleuthleven.nl willen wij een compleet beeld en overzicht hebben wat er allemaal te doen is in Leuth. De dorpsagenda website heeft als belangrijke extra functie het aanbieden van een centrale digitale activiteitenkalender. Wij kunnen de jaarkalender van u overnemen en publiceren op de website.

Komt u ook?

Laat het ons weten en stuur ons een mail! (ook handig voor de hoeveel klaar te zetten stoelen en het voorzetten van de koffie ;-)). Mocht u als aanspreekpunt niet in de gelegenheid zijn om te komen, stuur een vervanger of laat het ons weten. Mocht u het idee hebben dat wij een organisatie, vereniging of instantie missen uit Leuth, laat het ons dan ook weten! Wij willen graag dat iedereen op de hoogte is van deze gelegenheid. In de bijlage hebben wij een gedeelte van de contactlijst gezet, dus kijk gerust even of wij niemand zijn vergeten

Graag tot vrijdag 15 november 2019.

Met vriendelijke groet, namens de stuurgroep Dorpsagenda Leuth,

René van Zutphen en Paul Heisen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn