Dorpsquiz Leuth is afgelast.

De dorpsquiz van Leuth op 24 augustus gaat niet door, omdat er op dit moment te weinig inschrijvingen zijn. We gaan er alles aan doen om de dorpsquiz te verplaatsen naar volgend jaar. Wij zullen dat via de website en de Rozet bekend maken.

De aangemale teams hebben al een persoonlijk bericht ontvangen over de annulering.

We laten volgend jaar weer van ons horen en zien jullie aanmeldingen dan graag tegemoet.

Lia, Daska, Yvonne, Marion en Mireille.
Organisatie Dorpsquiz Leuth.

Welkom in de binnentuin van de nieuwe buurt Kalfsheuvel!

Welkom in de binnentuin van de nieuwe buurt Kalfsheuvel! Hier is de ontvangst met koffie/thee op zaterdag 24 augustus tussen 13.00 en 14.00 uur. Om 14.00 uur worden de quizmappen uitgedeeld en kunnen de teams van start. De vragen kunnen op verschillende locaties beantwoord worden: deels ter plekke, in het dorp, of bij iemand thuis. Stipt om 16.00 uur moeten de antwoorden ingeleverd zijn bij de Kalfsheuvel en gaat de jury aan de slag. Vanaf 16.00 uur is er een feestelijke samenkomst met muziek, hapjes, drank, en een broodje hamburger. Ook als je niet meedoet met de quiz ben je van harte welkom om verder kennis te maken met je dorpsgenoten. Voor de kinderen zijn enkele spellen aanwezig. Om 19.00 uur volgt de uitslag en ontvangt het winnende team de hoofdprijs! Hierna kunnen de teams nog lekker nagenieten met een borrel.

Inschrijving en informatie

Inschrijving per team van maximaal 10 volwassenen, vóór 15 augustus 2019 via dorpsquizleuth@gmail.com. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en reglement. Kosten € 5,- per persoon. Hiervan wordt de quiz samengesteld, materialen bekostigd en krijg je een broodje hamburger. Het totaalbedrag per team moet tegelijk met de inschrijving vóór 15 augustus worden overgemaakt. Geen of een te klein team? Meld je gerust aan en wij bemiddelen bij het maken van een team. Drankjes verkrijgbaar via consumptiebonnen van € 1,-. Niet-alcoholische drank is 1 bon, alcoholische drank 2 bonnen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn