Tweede bewoners bijeenkomst in het Kulturhus.
Een kort verslag.

Deze tweede avond wordt gehouden op donderdag 22 november in het kulturhus van Leuth.

Nieuwe gezichten bij opening

Er komen wat minder mensen dan de eerste keer, maar wel valt op dat er nu weer nieuwe gezichten bij zijn, mensen die de eerste keer verhinderd waren. Wethouder Annelies Visser is helaas deze avond verhinderd, maar Jelle Blijham doet het woord namens haar. Na de opening worden als begin de resultaten van de eerste publieksavond op een heldere wijze geprojecteerd en toegelicht door René van Zutphen.

Informatie delen

Na de opening en presentatie van de eerste resultaten gaan de eerder geformeerde werkgroepen uit elkaar en kunnen mensen aanschuiven bij het onderwerp van hun keuze. De werkgroepen verspreiden zich door het pand en mensen schoven aan. De werkgroepen gingen dieper in op hun thema’s en er kwamen gesprekken op gang.

Samenwerken

Er werd meerdere keren gewisseld van tafel en tot slot presenteerde elke themagroep hun resultaten van de avond. het enthousisme was groot en er werd goed naar elkaar geluisterd. Ondanks de magere opkomst, toch een mooi resultaat: werkgroepen zijn enthousiast en meer mensen sloten zich aan.

Leuth Leeft!

Het is duidelijk dat er bij veel mensen behoefte is in contact te komen met anderen om samen van Leuth een nog mooier dorp te maken. Er is een goede start gemaakt in 2018, we gaan vol energie en goede moed verder om de plannen in 2019 uit te werken en vorm te geven.

Meer weten?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn