Zaterdag 25 maart 2023 - 2e Rolling Dinner in Leuth

Leer je mede dorpsbewoners onder het genot van een drankje en een hapje (beter) kennen.

Hoe werkt het Rolling Dinner?

Je schrijft je in als tweetal (samen met; je broer of zus, vriend of vriendin, je partner) en verzorgt één gang bij een van jullie thuis. Er komen dan twee andere tweetallen bij je eten. In totaal nuttig je drie gangen telkens met twee andere duo’s (steeds anderen) op drie verschillende adressen. Van tevoren weet je niet wie er bij jullie komen en bij wie jullie gaan eten. Je hoort een week van tevoren welke ronde bij jullie thuis is. Op de dag zelf hoor je het 1e adres. We sluiten gezamenlijk met alle deelnemers de avond af in de Vriendenkring in Leuth.

Weet je niet wie je zal vragen om met jou een tweetal te vormen en wil je toch meedoen, meld je dan toch aan. Geef aan dat je alleen bent en graag meedoet. Wij zetten je op een lijst en koppelen je aan een ander die zich opgeeft en alleen is.

Waarom heet het “Rolling Dinner”?

Omdat we drie gangen op drie verschillende plekken hebben en ook nog een gezamenlijk slot, is het vervoer de fiets. Je weet namelijk niet of het volgende adres op loopafstand ligt. Vandaar Rolling Dinner.

Zin om mee te doen?

Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je graag meer informatie, stuur dan een berichtje naar rollingdinnerleuth@hotmail.com. Wil je meteen inschrijven? Je kunt je tot uiterlijk 12 maart opgeven. Graag ontvangen we vóór 12 maart van jullie bericht.

Groeten van het organisatieteam,

Marian Hooijman
Bea Jonker
Hanneke Bernsen
Maria Raats